Laadukas musiikkituotanto kuuluu kaikille.

Biisejä pöytälaatikossa? Musiikin julkaiseminen ei nykyään vaadi suurta koneistoa. Sinun kappaleesi voisivat olla soittolistoilla ja radiossa. Tuodaan ideasi yhdessä ihmisten kuultaviksi. Puhelimeen hyräilemäsi demo muuttuu ammattitaitoisessa käsittelyssämme hittibiisiksi. Meiltä saat apua biisinteossa, tuotannossa ja julkaisemisessa. Matka ideasta kuuntelukertojen kerääjäksi on lyhyempi kuin arvaatkaan. Tule tekemään biisi meidän kanssa!

LUE LISÄÄ

Palvelut

Kaikki musiikkituotantopaketit sisältävät biisin hiomisen, raitojen äänityksen (tarvittaessa myös soittamisen) ja miksauksen. Esimerkiksi puhelimeen laulamasi demo riittää tuotannon aloittamiseksi.

Songwriter
 • Laulu ja yksi säestävä instrumentti
alk. 250€ (sis. alv 24%)
Production
 • Laulu ja useita instrumentteja
 • Laajempi tyylinmukainen sovitus
alk. 550€ (sis. alv 24%)
Single
 • Viimeisen päälle hiottu tuotanto
 • Digisinglen tuotanto mm. iTunesiin ja Spotifyyn
alk. 1000€ (sis. alv 24%)

Kuuntele

Keitä me olemme

Antti Korhonen

Antti Korhonen on keskisuomalainen lauluntekijä, muusikko ja musiikinohjaaja. Antti julkaisee biisejä taiteilijanimellä Antti Roihu sekä keikkailee ympäri Suomea myös Twister-bilebändin laulajana. Hän pitää kursseja mm. studiotyöskentelystä ja laulunkirjoituksesta. Antti auttaa sinua mielellään kappaleesi hiomisessa ja tuotannossa.

puh: +358 (0) 40 719 7525
antti[at]popverstas.com

Tomi Fröberg

Tomi on savolaislähtöinen musiikkituottaja ja musiikkipedagogi. Hän toimii mm. kitaransoiton opettajana ja elektronisen musiikin kouluttajana. Kaikenlainen musiikki hard rockista 8-bittiseen Nintendo-pelimusiikkiin on lähellä hänen sydäntään. Tarvitseepa biisisi modernia soundia tai vaikkapa sitä lämmintä 80-luvun nostalgiaa, niin Tomi "is The Guy for you".

puh: +358 (0) 40 753 0238
tomi[at]popverstas.com

  Ota yhteyttä

   

  Blogikirjoituksia

  Popverstas-artistihaastattelu: Otto Virkkula

  Popverstas- artistihaastattelusarjan kolmantena vieraana on lastenmusiikki-artisti: Otto Virkkula. Haastattelussa Otto kertoo mm. säveltämis prosessistaan, lastenmusiikista, sekä yhteistyöstä Popverstaan kanssa. Single: ”Menninkäinen balettitossuissa” on kuunneltavissa mm. Spotify- ja Tidal palveluissa.

  Posted by admin

  Yhteistyössä

  Saundia Oy

  Musakonttori Oy

  Yhteistiedot

  Syrjälänkatu 41

  40700 Jyväskylä

  popverstas@popverstas.com

  Seuraa somessa  Copyright © 2022 Popverstas.

 • Suomi
 • English