Laadukas musiikkituotanto kuuluu kaikille.

Biisejä pöytälaatikossa? Musiikin julkaiseminen ei nykyään vaadi suurta koneistoa. Sinun kappaleesi voisivat olla soittolistoilla ja radiossa. Tuodaan ideasi yhdessä ihmisten kuultaviksi. Puhelimeen hyräilemäsi demo muuttuu ammattitaitoisessa käsittelyssämme hittibiisiksi. Meiltä saat apua biisinteossa, tuotannossa ja julkaisemisessa. Matka ideasta kuuntelukertojen kerääjäksi on lyhyempi kuin arvaatkaan. Tule tekemään biisi meidän kanssa!

LUE LISÄÄ

Palvelut

Kaikki musiikkituotantopaketit sisältävät biisin hiomisen, raitojen äänityksen (tarvittaessa myös soittamisen) ja miksauksen. Esimerkiksi puhelimeen laulamasi demo riittää tuotannon aloittamiseksi.

Songwriter
  • Laulu ja yksi säestävä instrumentti
  • Promokuvat lisäpalveluna
260€ (sis. alv 24%)
Production
  • Laulu ja useita instrumentteja
  • Laajempi tyylinmukainen sovitus
  • Promokuvat lisäpalveluna
450€ (sis. alv 24%)
Single
  • Viimeisen päälle hiottu tuotanto
  • Digisinglen tuotanto mm. iTunesiin ja Spotifyyn
  • Sisältää promokuvat ja masteroinnin
850€ (sis. alv 24%)

Kuuntele

Keitä me olemme

Antti Korhonen

Antti Korhonen on keskisuomalainen lauluntekijä, muusikko ja musiikinohjaaja. Antti julkaisee biisejä taiteilijanimellä Antti Roihu sekä keikkailee ympäri Suomea myös Twister-bilebändin laulajana. Hän pitää kursseja mm. studiotyöskentelystä ja laulunkirjoituksesta. Antti auttaa sinua mielellään kappaleesi hiomisessa ja tuotannossa.

puh: +358 (0) 40 719 7525
antti[at]popverstas.com

Tomi Fröberg

Tomi on savolaislähtöinen musiikkituottaja ja musiikkipedagogi. Hän toimii mm. kitaransoiton opettajana ja elektronisen musiikin kouluttajana. Kaikenlainen musiikki hard rockista 8-bittiseen Nintendo-pelimusiikkiin on lähellä hänen sydäntään. Tarvitseepa biisisi modernia soundia tai vaikkapa sitä lämmintä 80-luvun nostalgiaa, niin Tomi "is The Guy for you".

puh: +358 (0) 40 753 0238
tomi[at]popverstas.com

Ota yhteyttä

 

Blogikirjoituksia

Luksushuvila Mustikkakallion musiikkituotanto

Luksushuvila Mustikkakallion musiikkituotanto

Popverstaalta päivää! Aloitamme tuotantojen dokumentoinnin viime vuoden marraskuun tunnelmallisesta äänityssessiosta. Keski-Suomessa Keuruulla sijaitseva Mustikkakallion luksushuvila lattiasta kattoon ulottuvine ikkunoineen on vaikuttava näky. Huvila sijaitsee korkealla kallion päällä ja sen isolta terassilta avautuu komea suomalainen järvimaisema.Musiikilla on aina ollut tärkeä merkitys elokuvissa ja mainonnassa. Musiikki ikään kuin kertoo katsojalle mitä tämän tulisi tuntea. Tämän merkityksen tiedostivatContinue reading →

Posted by admin in Artikkelit

Yhteistyössä

Yhteistiedot

Syrjälänkatu 41

40700 Jyväskylä

popverstas@popverstas.com

Seuraa somessaCopyright © 2020 Popverstas.